KMG PÄHKINÄNKUORESSA

PERUSTETTU
VUONNA
1999
YHTEISTYÖTÄ PITKÄAIKAISIMMAN
ASIAKKAAN KANSSA
16
VUOTTA
LUOTTOLUOKITUS
JO 9 VUOTTA
AAA
2.1
MILJOONAN LIIKEVAIHTO
18
VAKITUISTA
TYÖNTEKIJÄÄ
+100
DIGIPROJEKTIA VUODESSA

FILOSOFIAMME

1
Uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja tarkoituksenomaiseen tekemiseen.
2
Mainonnan tulee olla tuloksellista ja kustannustehokasta.
3
Paras palkinto on tyytyväinen asiakas.

HUOMISPÄIVÄN MAINOSTOIMISTO

Huominen on pian täällä, nopeammin kuin koskaan. Muuttuva maailma vaatii kykyä reagoida uusiin haasteisiin uusilla metodeilla nopeasti ja aikaa hukkaamatta.

Luomme digitaalisia käyttökokemuksia, graafisia kohtaamisia, strategisen tason konsepteja ja taktisia kampanjoita, jalkautamme ne kaikkiin kanaviin ja autamme asiakkaitamme menestymään. Huomisen ehdoilla.

Olemme olleet mukana tekemässä digitaalista mediaa jo silloin, kun sitä vasta kutsuttiin uusmediaksi. Myös web-analytiikka ja mittaaminen ovat olleet merkittävässä osassa palveluitamme jo pitkään. Suunnittelemme käytettävät mediat aina parhaiden tulosten ja konversioiden aikaansaamiseksi. Yksi todiste pitkäjänteisestä työstämme on Google Partners -sertifikaatti, jonka Google myöntää tarkkojen laadullisten ja määrällisten kriteerien perusteella verkkomainonnan ammattilaisille.

Käytetäänpä työkaluna sitten hakusanamainontaa, bannerimainontaa, videomainontaa tai mobiilimainontaa ja kanavana Googlen mainosratkaisuja, Facebookia, LinkedIniä tai muita mainosalustoja, kaiken lähtökohtana on mainonnan tuottavuus, kampanjoiden optimointi ja kattava webanalytiikka.

Mittaamme omaa menestystämme asiakkaidemme menestyksen pohjalta. Siksi puhkumme intoa tehdä tuloksellista markkinointiviestintää, joka on vaikuttavaa sanan jokaisessa merkityksessä.

Asiakassuhteemme rakentuvat luottamukselle, kunnioitukselle ja niille vaikutuksille, jotka yhdessä saavutamme.


Asiakastyytyväisyydestä kertoo pitkäaikainen yhteistyö useiden yritysten ja yhteisöjen kanssa. Meillä on ollut kunnia toimia muun muassa seuraavien asiakkaiden mainostoimistokumppanina:
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

Ja mitä he sanovat...

 • Puhuva katsastusmies -konsepti oli loistava oivallus KMG:ltä!
  Ville Rutanen, Markkinointipäällikkö // K1 Katsastus
 • "On todella innostavaa tehdä yhteistyötä asiantuntevan tiimin kanssa, jolla on kyky omaksua alan asiantuntemus ja jonka työn jälki osaa yllättää kerta toisensa jälkeen.
  Maria Sundman, markkinointisuunnittelija // Metsähallitus Laatumaa
 • KMG on vakuuttanut laadukkaalla työllä, nopealla reagoinnilla ja laajalla palvelutarjonnallaan. Hedelmällistä yhteistyötä olemme tehneet jo vuodesta 2008 lähtien.
  Outi Hartman, Brand Manager // Moët Hennessy Suomi
 • Arvostan KMG:n nopeaa reagointikykyä, kustannustehokkuutta ja ystävällistä palvelua
  Niclas Gestranius, matkailupäällikkö // Saaristokaupunki Parainen