Rekry: Web Developer ja AD

Mainostoimisto KMG Turku kasvaa, ja siksi haemme uusia huipputyyppejä tiimiimme työskentelemään monipuolisten projektien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa!

LUE LISÄÄ

Sastamalan kesä on lähellä

Tänä kesänä loma on lähellä – Sastamalan kesässä. Pääsimme tekemään uudelle kunta-asiakkaallemme Sastamalalle kesäkampanjan, jossa nostetaan kaupungin tunnettuja ja hiukan tuntemattomampiakin kesäkohteita ja -tapahtumia.

Sastamala on monipuolinen kesäkohde, jonka tunnetuimpia nähtävyyksiä on Mauri Kunnaksen maanmainioihin lastenkirjoihin perustuva Herra Hakkaraisen talo. Muutenkin Sastamalassa kirjallisuus on pinnalla, onhan siellä suomalaisen kirjallisuuden museo Pukstaavi ja Vanhan kirjallisuuden päivät.

LUE LISÄÄ

Ota rennosti, luvan kanssa

Metsähallituksen Eräluvat-palvelu muistuttaa taas, että kalassa ei kannata jännittää kuin siimoja. KMG Turun toteuttama kalastuksenhoitomaksukampanja jatkaa viimevuotisella linjalla, mutta uudella tvistillä.

Tänä vuonna kalamiesten kanssa päästiin kokemaan tunteiden vuoristorata. Lupakampanjan pääviestinä on tällä kertaa, että mobiililupa kulkee aina mukana.

LUE LISÄÄ

KMG kirkasti Lahden seurakuntien ilmeen

Pääsimme uudistamaan Lahden seurakuntayhtymän ilmettä vuoden 2020 lopulla ja uusi ilme ydinviesteineen julkaistiin alkukeväästä.

Olimme onnistuneesti päivittäneet seurakuntayhtymän Kirkonseutu-lehden jo aikaisemmin, joten asiakas tunsi sekä tekijät että työn jäljen.

Korona-ajan projekti

Ilmeuudistus tehtiin tyypilliseen tapaan tiiviissä yhteistyössä seurakunnan henkilöstön kanssa. Koronaepidemian asettamista haasteistakin selvittiin molemminpuolisen joustavuuden ja hyvän suunnittelun ansiosta.

LUE LISÄÄ

Mia palasi taloon

Opinto- ja sittemmin äitiysvapaalla ollut Mia Grönberg palasi maaliskuussa töihin uudella innolla – ja nimellä. Mia kaipasi kaksi ja puoli vuotta sitten irtiottoa mainosgraafikon töistä, joten hän päätti sukeltaa toisen intohimonsa, kukkien, maailmaan.

– Käytin opintovapaan opiskellakseni floristiksi Liviassa. Minulla oli tarve luoda ja jakaa jotain kaunista, mikä koskettaa myös toisia. Siksi nämä kukkajutut, ja myös mainoshommat, Mia kertoo.

Toimistolle paluu oli Mialle helppoa, vaikka maailma onkin muuttunut vapaan aikana.

LUE LISÄÄ

Miksi mennä muualle, kun voi tulla KMG Turkuun?

Jämsän lähes puoli vuotta kestänyt brändityö lanseerattiin maaliskuussa 2021. Työn aikana uudistimme kaupungin ilmeen, puhetavan ja kuvamaailman perin pohjin.

Uuden brändin keskiöön tulivat ydinajatukset Miksi mennä muualle? ja Jää sinäkin!, jotka pohjautuvat perinteisiin Jämsän Äijän kansantarinoihin ja hyvään jämsäläiseen itsetuntoon. Näiden ympärille rakensimme visuaalisen ilmeen ja monipuoliset brändielementit logosta aina jämsäläistä rosoisuutta edustavaan kulmasydänelementtiin.

Jämsäläisten jämsäläisille tekemä

LUE LISÄÄ

KMG Turku terävöittää Jämsän kaupunkikuvaa

Mitä sinä tiedät Jämsästä? Vinkki: yksi Etelä-Suomen suurimmista laskettelukeskuksista ja parhaista festaripaikoista. Ahaa, Himos!
Jämsä on kuitenkin enemmän kuin Himos, ja siksi kaupunki on päättänyt uudistaa brändinsä. Kumppaniksi valittiin lähes 30 mainostoimiston rintamasta kuntamarkkinoinnin asiantuntija, KMG Turku.
Uuden brändin rakentaminen aloitettiin työpajoilla ja verkkokyselyllä, johon saatiin yli 500 vastausta. Työ jatkuu jämsäläisten vastausten pohjalta ja uutta ilmettä päästään esittelemään keväällä 2021.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer (Drupal)

Etsimme osaavaa Drupal-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer (WordPress)

Etsimme osaavaa WordPress-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer

Pages