KMG Turku terävöittää Jämsän kaupunkikuvaa

Mitä sinä tiedät Jämsästä? Vinkki: yksi Etelä-Suomen suurimmista laskettelukeskuksista ja parhaista festaripaikoista. Ahaa, Himos!
Jämsä on kuitenkin enemmän kuin Himos, ja siksi kaupunki on päättänyt uudistaa brändinsä. Kumppaniksi valittiin lähes 30 mainostoimiston rintamasta kuntamarkkinoinnin asiantuntija, KMG Turku.
Uuden brändin rakentaminen aloitettiin työpajoilla ja verkkokyselyllä, johon saatiin yli 500 vastausta. Työ jatkuu jämsäläisten vastausten pohjalta ja uutta ilmettä päästään esittelemään keväällä 2021.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer (Drupal)

Etsimme osaavaa Drupal-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer (WordPress)

Etsimme osaavaa WordPress-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer

Saavutettavuusdirektiivi tulee, oletko valmis?

Julkisen sektorin elinten verkkosivustojen, julkaisujen, kuten PDF-tiedostojen sekä mobiilisovellusten saavutettavuudesta annettu Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi, tuttavallisemmin saavutettavuusdirektiivi, koskee 2020 syyskuun 23. päivän jälkeen kaikkia julkisten organisaatioiden verkkosisältöjä, kun laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta laajenee kattamaan myös vanhemmat verkkosivustot.

LUE LISÄÄ

Nainen tietokoneella puhelin kädessä, kuvan päällä saavutettavuussymboli erikokoisista fonteista

KMG Turku saapui Helsinkiin

Täältä vanhasta pääkaupungista on tunnetusti hankala ponnistaa isolle kirkolle, mutta kun osaamista on tarpeeksi niin sekin onnistuu. KMG Turku vahvistaa asemaansa kaupunki- ja kuntamarkkinoinnin asiantuntijana solmimalla mainostoimistosopimuksen Helsingin kaupungin kanssa. Useamman toimiston puitesopimus kattaa mm. vaativaa graafista suunnittelua, julkaisujen konseptointia ja taittoa.

Toimivaa yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan

LUE LISÄÄ

Korona, käsihygienia & KMG

Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ovat meille etusijalla, joten huomioimme koronavirusepidemian toimintatavoissamme. Työt jatkuvat tavallisen tehokkaasti, mutta hiukan uudella tapaa.

Olemme tavoitettavissa normaalisti, mutta vältämme toistaiseksi tarpeetonta lähikontaktia. Siksi hoidamme palaverit mahdollisuuksien mukaan puhelimitse tai videon välityksellä ja työskentelemme tavallista enemmän etänä.
Olemme sovituista palavereista yhteydessä teihin pikimmiten. Katsotaan yhdessä, miten saamme ne parhaiten järjestettyä etänä.

LUE LISÄÄ

KMG Turku nosti Hollolan monta luontoa brändin ytimeen

Lahden kupeessa sijaitseva Hollola on kovin tavallinen päijäthämäläinen kunta. Pitkä historia ja hienot lenkkimaastot ovat kyllä kivoja ominaisuuksia, mutta ei niillä kuntamarkkinoinnissa pitkälle pötkitä. Siksi Hollola päätti 2019 ravistella kuntamielikuvaansa kunnolla. Tekijäksi valikoitui KMG Turku, ennen kaikkea vahvan kunta- ja kaupunkibrändiosaamisensa ansiosta.

Hirveen toimiva brändi

LUE LISÄÄ

Uusi vuosi on sininen

Pantone on jo yli 20 vuoden ajan julkistanut tulevalle vuodelle värisävyn, jonka vaikutus on näkynyt niin mainonnassa kuin muodissakin. Pantonen vuoden väri onkin heijastellut ajankuvaa ja väritalon ennustukset ovat osuneet niin usein oikeaan, että niistä on tullut itseään toteuttava profetia.

Uuteen vuoteen siirrytään maailmantilanteessa, jossa vanhat arvot ovat järkkyneet ja muutokset nopeita ja rajuja. Tämä näkyy myös värimaailmassa. Aikaisempien vuosien leikkisien ja kirkkaiden sävyjen sijaan Pantone on hakenut uuden vuosikymmenen alkuun vakautta ja pysyvyyttä.

LUE LISÄÄ

Vuoden väri 2020 PANTONE Classic Blue 19-4052

KMG auttaa Turun kaupunkia taklaamaan ilmastonmuutoksen

Turku pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä. Kaupungin toimialojen ja paikallisten yritysten lisäksi tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan apua kaupunkilaisilta. Siksi kaupunki on perustanut Ilmastojoukkueen, jonka kapteeniksi lupautui Saku Koivu.

Ilmastojoukkue ja sen keskusteluryhmä toimivat Facebookissa, josta löytyy ajankohtaista keskustelua ilmastonmuutoksesta ja kaupungin sekä joukkueen jäsenten ilmastotoimista.

LUE LISÄÄ

Pages