Tullaan tutuiksi: Miia Tuominen ja Rebekka Lemmetty

KMG Turun tiimi on saanut lisää jäseniä viime aikoina kasvaneen projektien määrän ja uusien asiakkuuksien myötä. Esittelemme tässä kaksi uusinta graafista suunnittelijaa, Miia Tuomisen ja Rebekka Lemmetyn.

Miia Tuominen (kuvassa oikealla) on ehtinyt työskennellä graafisena suunnittelijana alalla jo 7 vuotta, josta viimeiset 5 kuukautta on ehtinyt jo vierähtää KMG:läisenä. Tällä hetkellä Miian työpöydällä on muun muassa Metsähallituksen ja Åbo Akademin suurempia projekteja, mutta yksikään työpäivä ei ole samanlainen (poislukien pakollinen kupillinen kahvia aamuisin), ja Miia onkin saanut haastaa itseään monipuolisilla töillä laidasta laitaan.

- Olen saanut olla mukana erilaisissa projekteissa, ylittää itseni ja kantaa vastuuta. Aamuisin tulen ilolla töihin, ja lähtökohtani on antaa itsestäni aina 110 %. Suunnittelijana asetan itseni myös asiakkaan kenkiin. Vapaa-aikani pyörii perheen ja liikunnan parissa, kertoo Miia.

Miian tavoittaa numerosta 050 435 0033 ja sähköpostitse miia@kmg.fi

Rebekka on alun perin kotoisin Lahdesta, josta tie on kulkenut Lahden muotoiluinstituutin kautta Turkuun. Kokemusta on karttunut graafisen suunnittelijan tehtävistä niin osuuskaupan, Yleisradion kuin mainostoimistonkin puolelta. Vapaa-ajallaan kuntosalia ja ulkoilua harrastava Rebekka kertoo olevansa minimalisti ja innostuvansa kaikesta kauniista.

- Pukeudun mustaan kunnes löydän jotain tummempaa, nauraa Rebekka, mutta vakavoituu hetken päästä ja täydentää, että mielenkiintoiset ja luovat projektit ovat lähellä sydäntä.

Rebekka vastaa puhelimeen numerosta 050 4766 797 ja sähköpostitse rebekka@kmg.fi