Muutama sana meistä

Vaikuttavaa mainontaa.

Mainontaa, viestintää, visuaalista suunnittelua, brändejä, tarinoita, verkkosivuja, digitaalista markkinointia: teemme kaikkea tätä ja paljon muuta. Mutta mikä tärkeintä, teemme tuloksia. Ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä teille.

Kaikenkokoisille asiakkaille.

Asiakkaitamme ovat muun muassa julkisyhteisöt, kuten valtion organisaatiot, kunnat ja kaupungit, korkeakoulut ja hyvinvointialueet, mutta myös kaikenkokoiset yritykset. Palvelemme jokaista asiakasta tämän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Älä siis turhaan mieti, olemmeko teille sopiva toimisto, vaan kysy lisää.

Vankkaa ammattitaitoa.

Meitä on KMG Turussa vajaa parikymmentä mainonnan ammattilaista ja Printworksissa vielä kymmenkunta painoalan tekijää. Miehet ja naiset menevät suunnilleen tasan ja ikäjakaumakin on sopiva nuoruuden innosta kokeneisiin konkareihin.

Pitkää osaamista.

Osaamista löytyy, totta kai. KMG Turku on perustettu jo vuonna 1999. Olemme kotimainen ja henkilöstön omistama täyden palvelun mainostoimisto. Parhaiten osaamisestamme ja kokemuksestamme kertovat asiakkaamme ja tekemämme työt. Olemme esimerkiksi usean kaupungin ja kunnan sekä mm. Valtiovarainministeriön ja Metsähallituksen mainostoimistokumppani.

KMG Turun toimiston sijainti kartalla osoitteessa Rautakatu 6 A.

Löydät meidät Turusta.

KMG Turku ja Printworks sijaitsevat Turun Itäharjulla vanhassa konepajarakennuksessa aivan Kupittaan aseman kupeessa, joten meille on helppo tulla niin junalla kuin autollakin.

Me puolestaan kuljemme säännöllisesti asiakkaillamme koko Etelä-Suomessa ja tarvittaessa Lapissa saakka.