Miten voimme palvella?

Tarjoamme kattavasti markkinointiviestinnän palveluita kaikenkokoisille asiakkaille kaikissa kanavissa. Yritykset, yhdistykset ja julkisyhteisöt kunnista ministeriöihin ja opinahjoihin ovat meille tuttuja. Olemme myös Hansel-sopimustoimittaja.

Brändi

Mistä organisaatiosi tunnetaan, vai tunnetaanko sitä lainkaan? Konseptisuunnittelijamme ovat tehneet ja uudistaneet brändejä lukuisille organisaatioille. Me voimme vaikuttaa siihen, miten teistä puhutaan.

Katso tähän liittyviä töitä

Suunnittelu

Logo, värit, graafiset elementit ja fontit – visuaalinen ilme on yrityksesi tai organisaatiosi identiteetin näkyvin osa. Anna meidän kirkastaa sinunkin ilmeesi.

Katso tähän liittyviä töitä

Video

Verkossa hyödynnetään nykyään yhä enemmän liikkuvaa kuvaa. Meiltä saat videopalvelut käsikirjoituksesta editointiin. Me herätämme ilmeesi eloon.

Katso tähän liittyviä töitä

Digimarkkinointi

Kaikki menee verkkoon, myös markkinointi. Me tunnemme kohderyhmät ja kanavat ja toteutamme teillekin tehokasta some- ja verkkomainontaa.

Katso tähän liittyviä töitä

Saavutettavuus

Saavutettavuusvaatimukset kasvavat jatkuvasti. Julkisen sektorin töissä se on jo arkipäivää ja tulevaisuudessa myös muilta toteutuksilta tullaan vaatimaan yhä laajempaa saavutettavuutta. Meillä on vuosien kokemus saavutettavien materiaalien toteutuksesta julkisen sektorin asiakkaillemme.

Katso tähän liittyviä töitä

Viestintä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa viestintä vaatii tarkkuutta ja herkkyyttä. Jos kohderyhmää ota huomioon, menee viesti helposti metsään tai pahimmillaan someen. Me viemme viestisi perille.

Katso tähän liittyviä töitä

Verkkopalvelut

Asiakkaat löytyvät verkosta, joten toimiva nettisivusto on paras tapa tavoittaa heidät. Ykkösten ja nollien maailmassa me olemme ykkösiä.

Katso tähän liittyviä töitä

Graafinen tuotanto

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja infografiikka enemmän kuin kymmenen taulukkoa. Kuvitukset, infografiikat ja graafiset elementit herättävät tarinasi eloon.

Katso tähän liittyviä töitä

Printworks

Kun printtituote etenee suunnittelusta tuotantovaiheeseen, toteutamme painatuksen nopealla aikataululla omassa Fogra-laatusertifoidussa ja Ekokompassi-ympäristösertifioidussa digipainossamme. Näin läpivientiaika lyhenee merkittävästi ja kokonaiskustannukset saadaan minimoitua.

Tuotantomme on 100 % hiilineutraali, sillä kompensoimme päästöt kansainvälisen VCS (Verified Carbon Standard) -sertifikaatin mukaisesti. Kompensaatio on teille asiakkaillemme maksuton.

Arkkipainotuotteet, suurkuvatulosteet, tarrat ja teippaukset, sisustustuotteet ja monipuoliset messujärjestelmät.

Tutustu tarkemmin www.printworks.fi

Katso tähän liittyviä töitä