Rekry päällä – Projektipäällikkö

Etsimme kasvavaan ja nälkäiseen tiimiimme dynaamista projektipäällikköä! Tarvitsemme sinua vetämään monipuolisia asiakasprojekteja, auttamaan kasvavan töiden määrän sujuvassa ja laadukkaassa läpiviennissä, sekä ottamaan vastuuta asiakaspinnasta, ja sen kasvattamisesta ja kehittämisestä.

Tehtävässä toimit sujuvasti asiakkaiden ja suunnittelijoiden välissä. Tulet erinomaisesti toimeen muiden ihmisten kanssa, ja saat luovan tiimin toimimaan saumattomasti yhteen. Hoidat työsi huolellisesti, etkä paineenkaan alla sorru, vaan muutut timantiksi.

Olet asiakaslähtöinen ja omaat myyvän ja ratkaisulähtöisen asenteen työhön. Ymmärrät digimedioiden tuomat mahdollisuudet ja haasteet, ja toimit myös perinteisten medioiden kanssa sujuvasti. Ajattelet luovasti, olet idearikas ja kykenet hurmaamaan asiakkaan tuoreilla ideoillasi ja toimivilla ratkaisuilla. Et lähde palaverista pelkkien muistiinpanojen kanssa, vaan työllä on jo selkeä suunta ja tavoite.

Edellytämme sinulta riittävää mainostoimistokokemusta vastaavasta tehtävästä. Tehtävässä menestymisessä auttaa hyvä tuntemus asiakaskentästä ja laaja kontaktiverkosto.

Olisitko sinä oikea henkilö auttamaan meitä ottamaan sen seuraavan ison loikan? Jos tunnistit itsesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera perjantaihin 16.2. mennessä: rekry@kmg.fi otsikolla ”Projektipäällikkö”.

Tehtävää koskevat tiedustelut Jukka Karille sähköpostitse jukka@kmg.fi

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit