Metsähallituksen brändityö

KMG Turku on Metsähallituksen kumppani jo vuodesta 2016.

KMG Turku on toiminut Metsähallituskonsernin kumppanina vuodesta 2016 lähtien, jota ennen yhteistyötä oli tehty jo neljän vuoden ajan Metsähallitus Kiinteistökehityksen kanssa. Metsähallitukselle toteutettavat projektit käsittävät mm. monikanavaisten kampanjoiden suunnittelua, graafista suunnittelua, infografiikkaa ja kuvituksia, sisällöntuotantoa ja copywriting-työtä, taittoja sekä saavutettavuuspalveluita.

Brändi vietiin yksiin kansiin.

Vuonna 2020 Metsähallitus uudisti brändi-identiteettinsä ja konsernilogonsa tiiviissä yhteistyössä KMG:n kanssa. Brändin pääteemoiksi valittiin vastuullisuus, esteettömyys ja selkeys. Metsähallituksen uusi identiteetti koottiin yksiin kansiin brändikirjaksi, josta löytyvät niin bränditarina, konsernin ydintarkoitus kuin päivittäiset ohjeet brändi-identiteetin jalkautukseen.

Metsähallituksen viestintä ei maistu puulta.

Molemmat osapuolet ovat olleet yhteistyöhön tyytyväisiä ja molemmat myös oppivat brändimatkasta paljon. Metsähallituksen uusi identiteetti on vakiintunut konsernin päivittäiseen käyttöön nopeasti ja brändikirjan ansiosta viestintä on yhdenmukaista ja tehokasta.

Toimivasta yhteistyöstä kertoo käynnissä oleva jo kolmas puitekausisopimus, joka mahdollistaa yhteistyön vuoteen 2028 saakka.