Northern Lights Ranch visuaalinen ilme ja verkkosivusto

KMG auttaa vaikka hakemaan revontulet taivaalta

Miltä tuntuisi maata tähtikirkkaana pakkasyönä revontulten alla omassa lämpimässä vuoteessa? Northern Lights Ranch tarjoaa juuri tällaisia elämyksiä lähes Levin kupeessa, mutta silti riittävän kaukana asutuskeskusten valosaasteesta. Ranchin 25 Sky View -huoneistoa on suunniteltu niin, että niiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja lasikatoista on esteetön näkymä taivaalle.

Koko ilme esitteistä verkkoon

KMG Turku on vastannut Northern Lights Ranchin markkinointimateriaaleista vuodesta 2015 saakka. Yhteistyö on käsittänyt käytännössä koko ilmeen logosta ja visuaalisuudesta lähtien ja ulottunut esitteisiin, ravintolan ruokalistoihin ja nettiin asti. Ulospäin näkyvin projekti onkin ollut Northern Lights Ranchin päivitetty verkkosivusto, joka julkaistiin vuoden 2023 lopulla.

Näyttävä sivusto ja selkeä varausjärjestelmä

Verkkosivuston suunnittelu sujui mutkattomasti.

–Halusin sivustosta Northern Lights Ranchin näköiset, tyylikkäät ja selkeät sivut, jotka olisivat käyttäjäystävälliset ja houkuttelevat, kertoo sivuston suunnitellut Henna Lehtinen.

–Työ alkoi tutustumalla kilpailijoihin ja heidän sivustojensa tarjoamaan sisältöön. Northern Lights Ranchilla on tietenkin aivan omat vahvuutensa, jotka sitten nostettiin sivuston keskiöön. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja sivusto menikin kerralla maaliin, hän lisää.

Tervetuloa tutustumaan Northern Lights Ranchin sivustoon täällä. Samalla voit varata vaikka oman revontulisafarin tai paljon muita palveluita helppokäyttöisen varausjärjestelmän kautta.