Valtio­varain­ministeriön kuvat, videot ja kuvitukset

Korkean tason yhteistyötä.

Valtiovarainministeriö kilpailutti loppuvuodesta 2021 viestintä- ja mainostoimistopalvelunsa. KMG Turku valikoitui kilpailutuksessa ministeriön ainoaksi kumppaniksi näissä palveluissa. Yhteistyö käynnistyi helmikuussa 2022 Valtiovarainministeriön uuden visuaalisen ilmeen viimeistelyllä ja jalkautuksella, ja on sen jälkeen jatkunut erilaisilla markkinoinnin ja viestinnän toimeksiannoilla, kuten taittotöillä, kuvituksilla, valokuvauksilla ja videotuotannolla.

Vaikuttavaa valokuvaa ja videota.

Laajimpia toimeksiantoja ovat olleet Valtiovarainministeriön henkilöstökuvaukset, neljän videon rekrytointivideosarja sekä kuvituskuva-arkiston kuvaaminen VM:n viestinnän käyttöön. KMG on vastannut kuvauksista kokonaisuutena, muun muassa konseptisuunnittelusta, käsikirjoituksesta sekä castingista ja kuvausjärjestelyistä. Kuvaajana on käytetty tarpeen mukaan ulkopuolisia kumppaneita oman kuvaajan lisäksi.

Asiasisällöt kuvitettuna.

VM:n uusi visuaalinen viestintä perustuu vahvasti piirroskuviin. KMG:n kuvittajien toteuttama piirroskuvitustyyli on lähes täysin käsityötä, jossa korostuu ammattitaito ja näkemys. Haluttujen aiheiden ja tunnelmien välitys vaatii herkkää otetta ja tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta kuvitus ja muu sisältö toimivat yhteen. Valtiovarainministeriölle toteutetut tyylikkäät kuvitukset ovat onnistuneet tässä hyvin.