Haku päällä – Graafinen suunnittelija / AD

Työmäärän lisääntymisen ja uusien asiakkuuksien myötä haemme graafista suunnittelijaa kasvavaan tiimiimme työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien ja asiakkuuksien parissa.

Odotamme sinulta luovaa otetta, rehtiä asennetta, pientä pilkettä silmäkulmassa, ja ennen kaikkea ilmiömäistä visuaalista silmää.

Sinulta taittuu niin printin, yritysilmeiden kuin modernien webbisivujenkin suunnittelu muutaman vuoden mainostoimistokokemuksella, tunnet yleisimmät somekanavat ja niiden mainosmuodot, ja olet kuin kotonasi pienen paineen alla kun rautoja on tulessa useampia samanaikaisesti. Kykenet luovaan ongelmanratkaisuun ja omaksut nopeasti uutta. Olet energinen, tarmoa täynnä ja tsemppaat myös muita ympärilläsi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa mainostoimistossa, loistavat työkaverit ja tilaa kehittyä ammatillisesti. Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjaavaa kättä. Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta, ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Pidämme huolta työntekijöistämme liikunta- ja terveyspalvelueduilla, ja nautimme porukalla Proseccoa aina kun siihen on vähänkin hyvä syy.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työnäytteineen, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi otsikolla ”Graafinen suunnittelija”, niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse Jukka Karille, jukka@kmg.fi.

————

Tämä paikka on täytetty. Kiitos kaikille hakijoille! 🙂

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit