Haku päällä – Konseptisuunnittelija / Copy

Etsimme kasvavaan tiimiimme idearikasta ja luovaa konseptisuunnittelijaa / copyä rakentamaan (asiakkaidemme) maailmasta parempi paikka.

Emme etsi asiakaslehtien kirjoittajaa tai toimittajaa, vaan ideanikkaria, jolla on ymmärrystä brändin rakentamisesta, kiteyttäjää, jonka kynästä ja suusta putkahtavat parhaat punchlinet, digi- ja somemaailman visionääriä, joka suunnittelee konsepteja ja kampanjoita sujuvasti eri kanaviin, sekä ennen kaikkea hyvää tiimipeluria, joka sopii hyvin porukkaamme ja omaa hyvät kommunikointitaidot, niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Edellytämme sinulta riittävää mainostoimistokokemusta vastaavasta tehtävästä, sekä aitoa kiinnostusta huomispäivän markkinoinnin keinoista, kanavista ja ilmiöistä. Kykenet hoitamaan asiakkuuksia itsenäisesti, ja pieni kasvuvara projektien vetämiseen kuulostaa enemmän kuin kiinnostavalta ellei jopa tutulta.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa mainostoimistossa, loistavat työkaverit ja tilaa kehittyä ammatillisesti. Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjaavaa kättä. Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta, ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Pidämme huolta työntekijöistämme liikunta- ja terveyspalvelueduilla, ja nautimme porukalla Proseccoa aina kun siihen on vähänkin hyvä syy.

Oletko se sinä tai tunnetko jonkun kenties sopivan? Rohkeasti vaan laittamaan vapaamuotoista hakemusta sisään CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteella rekry@kmg.fi ja otsikolla ”Konseptisuunnittelija/Copy”, niin katsotaan olemmeko kuin luodut toisillemme.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Rekrytointiin johtavasta vinkistä muistamme myös pienellä palkinnolla. 😉

Tehtävää koskevat tiedustelut Jukka Karille sähköpostitse jukka@kmg.fi

————

Tämä paikka on täytetty. Kiitos kaikille hakijoille! 🙂

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit