KMG Turku palkittiin yhtenä EMEA-alueen parhaista Google Partners -toimistoista

Hakukonejätti Google järjesti parhaimmille EMEA-alueen Google Partners -toimistoille suuren Ready to rock -tapahtuman Berliinissä torstaina 12.5., joka huipentui häikäisevään palkintogaalaan. Gaalassa palkittiin 4000 toimiston joukosta eri kategorioissa 150 parasta. Suomesta Google Partners -toimistoja palkittiin kaksi, joista toinen oli KMG Turku.

“Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta. Meille on tärkeää tehdä tinkimättömästi laadukasta ja tuloksellista digitaalista markkinointia. Panostamme analytiikkaan, kiinnittäen huomiota mainonnan tuottavuuteen,” kertoo KMG Turun projektipäällikkö Laura Kari.

Googlen Google Partners -ohjelman tavoitteena on antaa toimistoille tarvittavat resurssit, koulutus ja tuki, jotta ne voivat auttaa asiakkaitaan menestymään verkkomainonnassa parhaalla mahdollisella tavalla. Googlen asettamat erittäin tiukat vaatimukset täyttäville toimistoille myönnetään Google Partner -kumppanin tunnus. Se todistaa, että toimisto on elinvoimainen, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja toimisto noudattaa Googlen suosittelemia käytäntöjä. Google partners -toimistolla on suora yhteys Googlen kampanjaspesialisteihin niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

Laitetaanko sinunkin Google mainonta rokkaavaan kuntoon? Ota yhteyttä!

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit