Korona, käsihygienia & KMG

Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ovat meille etusijalla, joten huomioimme koronavirusepidemian toimintatavoissamme. Työt jatkuvat tavallisen tehokkaasti, mutta hiukan uudella tapaa.

Olemme tavoitettavissa normaalisti, mutta vältämme toistaiseksi tarpeetonta lähikontaktia. Siksi hoidamme palaverit mahdollisuuksien mukaan puhelimitse tai videon välityksellä ja työskentelemme tavallista enemmän etänä.
Olemme sovituista palavereista yhteydessä teihin pikimmiten. Katsotaan yhdessä, miten saamme ne parhaiten järjestettyä etänä.

Jos tapaaminen on kuitenkin välttämätön pitää kasvotusten, tervetuloa. Ovemme on auki ja tervehdimme iloisesti, mutta emme kättele. Fist-bumpit, kyynärpää- ja jalkatervehdykset sekä namastet ovat ok. Käsidesiä löytyy heti ulko-oven pielestä. Muistathan kuitenkin, ettet tule toimistolle nuhaisena, mekään emme tee niin.

Kun noudatamme yhdessä viranomaisten ohjeita ja tervettä maalaisjärkeä, saamme katkaistua epidemialta terävimmän kärjen ja pääsemme palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen mahdollisimman pian. Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme!

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit