Rekry: Web Developer ja AD

Mainostoimisto KMG Turku kasvaa, ja siksi haemme uusia huipputyyppejä tiimiimme työskentelemään monipuolisten projektien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa!

WEB DEVELOPER

Etsimme tiimiimme osaavaa Web Developeria, jolla on kokemusta sivustojen rakentamisesta WordPressin tai Drupalin kanssa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, AD:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

Odotamme sinulta riittävää kokemusta tehtävästä, visuaalista silmää, sujuvaa ulosantia niin asiakaspalaverissa kuin sisäisestikin, sekä aitoa kiinnostusta www-sivustojen kehittämistä kohtaan. Olet ajan hermolla ja tunnet yleisimmät tekniikat, ja osaat omaksua nopeasti uutta.

Käytössämme ovat molemmat julkaisujärjestelmät joten sinulla tulee olla syvällistä tuntemusta jommasta kummasta, mieluummin molemmista, sekä WordPress- että Drupal-kehittämisestä. Lisäksi puhut PHP:tä, HTML:ää sekä Javascriptiä sujuvasti, peilikuvasi on huoliteltu CSS:llä, ja järjestelmällisyytesi on kuin SQL-tietokanta.


AD / Graafinen suunnittelija

Etsimme AD:ta / graafista suunnittelijaa, jolla on pitkää ja monipuolista kokemusta markkinoinnin visuaalisesta toteutuksesta niin printin kuin digitaalistenkin kanavien parissa, uusien yritysilmeiden luomisesta alkaen. Tunnet yleisimmät somekanavat sekä niiden mainosmuodot ja saavutettavuus ei ole sinulle käsitteenä täysin vieras. Arvostamme, jos sinulla on erityisosaamista kuvittamisesta, animoinnista tai videotuotannosta, mutta ensisijaisesti etsimme omilla vahvuuksillaan tiimiämme täydentävää luovaa ammattilaista.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, luovaan ongelmanratkaisuun ja omaksut nopeasti uutta. Olet energinen, tarmoa täynnä ja tsemppaat myös muita ympärilläsi.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden mainostoimistotyökokemuksen lisäksi luovaa otetta, rehtiä asennetta, pientä pilkettä silmäkulmassa, ja ennen kaikkea ilmiömäistä visuaalista silmää.


Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa mainostoimistossa, loistavat työkaverit ja tilaa kehittyä ammatillisesti. Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjaavaa kättä. Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta, ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Pidämme huolta työntekijöistämme liikunta- ja terveyspalvelueduilla, ja nautimme porukalla Proseccoa aina kun siihen on vähänkin hyvä syy.

Toistaiseksi teemme valtaosin työmme etänä ja palaverit pidetään Teamsin kautta, mutta suuntaamme takaisin toimistolle kun tilanne sen taas sallii.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työnäytteineen, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi, niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus. Laitathan viestin otsikkoon hakemasi työtehtävän.

Tehtävistä lisätietoja antaa Katja Pellikka, yhteydenotot ensisijaisesti s.postitse katja@kmg.fi.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit