Graafinen suunnittelijamme Henna esittäytyy

Monet mainostoimistomme tekijöistä ovat viihtyneet täällä töissä jo vuosia. Yksi heistä on AD, graafinen suunnittelijamme Henna. Hän on taitava ammattilainen, jonka käsissä syntyy laajalla skaalalla erilaisia graafisia aineistoja, esimerkiksi uusia brändi-ilmeitä ja aineistoja eri tarpeisiin. Hennalla tuli juuri täysi kymppi KMG:llä täyteen ja onnittelujen siivittämänä haluamme esitellä hänet muillekin.

1. Kuka on Henna?

Toimin Mainostoimisto KMG Turussa graafisena suunnittelijana. Olen toimistomme tehokas ja reipas aamuvirkku, jolta taittuu asiat nopeasti ja tehokkaasti.

2. Mitä teet työksesi?

Suunnittelen monipuolisesti asiakkaiden tarpeisiin erilaisia graafisia aineistoja niin nettiin kuin printtiinkin. Vuosien varrella olen päässyt suunnittelemaan yritysilmeitä, mainontaa ja markkinointia urheilutapahtumista ravintolamaailmaan ja kaikkea siltä väliltä.

3. Miten ja milloin sinusta tuli KMG Turkulainen?

Siirryin monien opiskeluvuosien sekä media-alan opetus- ja ohjaustöiden jälkeen Mainostoimisto KMG Turun leipiiin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kymmenen vuotta on mennyt hurjan nopeasti ja on ollut hienoa olla mukana KMG:n kasvussa.

4. Mikä on ollut parasta työurallasi?

Parasta on työn monipuolisuus ja erilaiset asiakkaat. Onnistumiset ja tyytyväiset asiakkaat saavat aina iloiseksi. Parasta on myös se, kun vuosien varrella monet asiakkaat ovat tulleet niin tutuiksi, että aineistoja tehdään lähes ajatuksen voimalla.

5. Mitä tavoitteita sinulla on tulevaisuuteen?

Tavoite ja haaste on pitää oma ohjelmisto-osaaminen päivitettynä nopeasti kehittyvässä maailmassa. On hyvä pysyä ajan hermolla myös graafisessa maailmassa, sillä trendit vaihtelevat sielläkin. Tavoite on aina kuitenkin saada tehtyä asiakkaalle sopivia aineistoja, joista asiakas on tyytyväinen.

6. Mikä on voimabiisisi?

Tilanteesta riippuen voimabiisejä on monia, mutta ehdoton klassikkojen klassikko on Michael Jackson – Don’t Stop til You get Enough!

7. Mitä harrastat?

Vapaa-ajalla minut löytää koiran kanssa lenkiltä, punttisalilta tai hevostallilta.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit