Rekry päällä – Copywriter / Konseptisuunnittelija

Haemme kasvavaan joukkoomme kirjoittamisesta ja konseptoinnista poltetta saavaa kokenutta ja luovaa sanavelhoa, eli copywriteria/konseptisuunnittelijaa.

Kirjoitit sitten napakoita otsikoita, www-sisältöjä, kekseliäitä sloganeita, videokäsikirjoituksia, esitetekstejä tai brändikäsikirjoja, lähtee työ aina liikkeelle asiakkaan liiketoiminnan syvällisestä ymmärtämisestä. Asiakkaan taustoihin perehtyminen, ostopolkujen analysointi sekä sisältösuunnittelun kannalta olennaisen tiedon louhinta on siis tuttua hommaa.

Osaat kiteyttää. Kun takanasi on workshoppi ja edessäsi muistio täynnä avainsanoja, olet elementissäsi kun pääset kaivamaan esiin asian ytimen ja kiteyttämään sen muutamaan mieleenpainuvaan lauseeseen. Osaat myös konseptoida verkkosivusisältöjä ja suunnitella integroituja kampanjaideoita.

Meille on ehdottoman tärkeää, että yhteistyö eri tiimeissä ja asiakkaiden kanssa sujuu kuin rasvattu. Saat sytykettä siitä, kun ensin purat briiffin ja loihdit siitä tiiviissä yhteistyössä graafikon kanssa huippuleiskan. Olet myös kiinnostunut sinua ympäröivästä maailmasta, ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Osaat kirjoittaa oikein ja kielipoliisina bongasitkin tässä ilmoituksessa pienen kielioppivirheen.

Arvostamme monivuotista työkokemusta mainos- tai digitoimistosta. Etsimme parasta mahdollista matchia meille ja sinulle. Siksi otamme huomioon myös freelancer-, osa-aika- ja muut mahdolliset ehdotukset. Samoin pidämme hakua auki niin kauan kuin tarvitsee ja toisaalta voimme palkata heti kun sopiva henkilö löytyy. Joten kannattaa toimia pikaisesti! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työnäytteineen, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus.

Tehtävää koskevat tiedustelut Jukka Karille sähköpostitse jukka@kmg.fi.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit