Rekry päällä: Digitaalisen median moniosaaja

Oletko guru sosiaalisessa mediassa, näiden kanavien markkinoinnissa sekä luonnollisesti myös 100% sujut Google Adwordsin kanssa? Haluatko työskennellä digitaalisen markkinoinnin parissa?

Mainostomisto KMG Turku hakee myyntihenkistä digitaalisen markkinoinnin moniosaajaa työskentelemään laaja-alaisen asiakaskunnan mielenkiintoisten digikampanjoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto, digitaalisten kampanjoiden ideointi, suunnittelu ja toteutus, kampanjoiden budjetointi ja presentointi, sekä mainonnan hoitamista niin Googlen kuin Facebookinkin verkostoissa ja kanavissa.

Toimit yhteistyössä projektijohdon ja muun verkkotiimin kanssa, ja olet halukas kasvattamaan oma-aloitteisesti osaamistasi ja työnkuvaasi tehtävien vaatimustason myötä. Olet aktiivinen ja opit nopeasti uusia asioita. Kykenet itsenäiseen työntekoon, ja osaat myös ryhmätyön jalon taidon. Pystyt myös vakuuttamaan asiakkaasi osaamisellasi ja innostut päästessäsi esittelemään digikampanjoiden mahdollisuuksia.

Edellytämme koulutusta media-, viestintä-, tai markkinoinnin alalta, työkokemusta kuvatusta tehtävästä, huolellisuutta työtehtävissä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten nyt kannattaa olla nopea! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen rekry@kmg.fi

Piditkö? Kerro myös muille.