Mistäs sitä bloggais?

Varoitus: teksti sisältää mainontaa.

Sisältömarkkinointi on päivän sana ja me täällä KMG Turussa olemme myös päättäneet hankkia suutarin lapselle kengät. Astumalla rohkeasti ehkä monille epämukavuusalueelle, kehitymme. Lisäksi monet asiakkaat ja tutut ovat jopa pyytäneet bloggauksia; että saisivat kurkistaa sisään mainostoimistomaailmaan. Onneksi mielestäni varsinkin sosiaalisessa mediassa ollaan armollisia toisillemme. Ainakin LinkedInissä vilisevät kannustukset ottaa some jokaisen haltuun, heittäytyä, tuntuu hyvältä.

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea? Mistä toivoisit meidän täällä KMG Turussa kirjoittelevan? Voit kommentoida tähän blogin alle tai lähettää viestiä meille vaikkapa osoitteeseen info@kmg.fi.

Mitä mainostoimisto KMG Turku tekee?

Tässä pähkinänkuoressa siitä, mitä me teemme. Helposti yrityksen sisällä ehkä ajatellaan, että kaikkihan sen tietää? Minusta tuntuu, että meillä(kin) voisi kuitenkin olla jotain kerrottavaa? Olisiko kiva yhdessä pohtia esimerkiksi mitä hyvään briiffiin vaaditaan tai mistä graafisessa ohjeistossa on kyse?

Tiesitkö, että mainostoimistossamme työskentelee 15 ammattilaista? Meillä on kokenutta projektinjohtoa, graafisia suunnittelijoita/AD:ta, digimarkkinoinnin suunnittelijoita, web-sovelluskehittäjiä, valokuvaaja. Ja toimari.

Meillä tehdään ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti laaja-alaisesti tuotantoa aina käyntikorteista strategian työstämiseen. Esimerkiksi kuluneen viikon työlistalta löytyy mm.:

– uusien nettisivujen koodausta

– hakusanamainonnan optimointia ja uuden tilin perustaminen

– some-kampanjointia mm. ammattikorkeakouluun, ravintolamaailmaan ja urheilutapahtumaan.

– verkkokauppojen jatkokehitystä

– Kv-markkinoinnin suunnittelua asiakkaalle

– Google Analytics koulutusta asiakkaalle

– tapahtumailmeen luomista ja materiaalien suunnittelut + työstöt

– käyntikorttien suunnittelua ja toteutusta

– flyerin toteutusta

– logon suunnittelua

– historiikkiesitteen taittoa

– mainosvideon käsikirjoitusta ja tuottamista

Eräs asiakkaamme totesi ihanasti mennä viikolla, että “KMG on siitä mahtava paikka, että aina tietää mitä sieltä saa”. Tätä luottamusta olemme synnyttäneet jo firman koko olemassaolon ajan, 18 vuotta.

Olikohan tämä nyt sitten liian imelää, itsestään selvää mainostusta mainostoimiston palveluista? Toivottavasti tämä kuitenkin antoi kuvaa siitä, miten laajasti täällä ratkomme asiakkaiden markkinointi- ja mainontatarpeita. Näistä edellä mainituista aiheista ja muista, tulemme tulevaisuudessa bloggailemaan. Mielellämme kuulemme myös, mistä sinä haluaisit lukea? Pysy kuulolla ja osallistu keskusteluun!

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit