Espoon kaupunki: Robotteja, ruokahävikkiä ja muita artikkeleita

KMG Turku tekee myös toimituksellista työtä ja viestintää. Viestintäasiakkaitamme ovat muiden muassa Espoon ja Kuopion kaupungit. Näistä Espoon kaupungin Kestävän kasvun kehitysympäristöjen toteutuspolku (KETO) -hankkeelle toteutettiin vuoden 2023 keväällä ja kesällä sarja artikkeleita sekä Länsiväylä-lehden mukana jaettava liite kierrätyksestä, energiatehokkuudesta ja vihreästä siirtymästä.

Vihreämpää espoolaista elämäntapaa.
KETO-hankkeen tavoitteena oli muun muassa valistaa kaupunkilaisia Espoon ilmastovahti -toiminnasta, kertoa kaupungin toimenpiteistä vuoden 2030 hiilineutraaliustavoitteen tilanteesta sekä antaa käytännön vinkkejä kaupunkilaisten oman hiilijalanjäljen pienentämiseen. Näitä olivat muun muassa ruokahävikin välttäminen, omakotitalojen energiaremontit tai yhteiskäyttöautojen hyödyntäminen.

Laaja-alaista toimituksellista työtä.
KETO-hankkeen lisäksi KMG teki artikkeleita robotiikkaan keskittyvälle AutoMod – Autonomiset modulaariratkaisut -hankkeelle muun muassa kävelevästä mobiilirobotiikasta, eli tuttavallisemmin robottikoirista. Kaiken kaikkiaan Espoon kaupungille tehty kokonaisuus oli yksi laajimmista toimituksellisista töistämme. Noin kahdenkymmenen haastattelun ja usean valokuvauksen tuloksena syntyi seitsemän itsenäistä artikkelia sekä Länsiväylä-lehden nelisivuinen tabloid-kokoinen liite.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit