Rekry päällä: Web Developer

Haemme kasvavaan porukkaamme kokenutta web developeria työskentelemään mielenkiintoisten ja luonteeltaan monipuolisten ja vaihtelevien asiakasprojektien parissa täyden palvelun mainostoimistossamme. Tehtävät verkkosivustot vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin kokonaisuuksiin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

Odotamme sinulta vähintään parin vuoden työkokemusta alalta, ulospäinsuuntautumista, kykyä konsultoida tarvittaessa teknisissä asioissa asiakasta ja muita toimistomme työntekijöitä, sekä aitoa kiinnostusta www-sivustojen kehittämisestä. Olet ajan hermolla ja tunnet yleisimmät tekniikat, ja osaat omaksua nopeasti uutta.

Tunnet PHP:n, HTML:n, CSS:n, JavaScriptin ja SQL-tietokannat kuin omat taskusi. Lisäksi omaat kokemusta yleisimmistä CMS-alustoista. Käytämme laajemmissa projekteissa pääasiassa Drupalia, joka tulee sinulle tulevassa työssäsi tutuksi kehitysympäristöksi.

Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman ohjaavaa kättä. Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta.

Koska tehtäviä projekteja on paljon ja määrä kasvaa koko ajan, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta ja kaipaat uutta vaihetta urallesi, älä aikaile turhaan vaan hae heti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi viimeistään 15.4. otsikolla ”Web Developer” niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Kari sähköpostitse laura@kmg.fi.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit