Rekry päällä – Graafinen suunnittelija / Art Director ja Tuotanto-AD

KMG Turku kasvaa ja haemme uusia vahvistuksia täydentämään huipputiimiämme!

Graafinen suunnittelija / Art Director

Työmäärän lisääntymisen ja uusien asiakkuuksien myötä haemme kokenutta graafista suunnittelijaa kasvavaan tiimiimme työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien ja asiakkuuksien parissa.

Odotamme sinulta luovaa otetta, rehtiä asennetta, pientä pilkettä silmäkulmassa, ja ennen kaikkea ilmiömäistä visuaalista silmää.

Sinulta taittuu niin printin, yritysilmeiden kuin modernien webbisivujenkin suunnittelu muutaman vuoden kokemuksella, tunnet yleisimmät somekanavat ja niiden mainosmuodot, ja olet kuin kotonasi pienen paineen alla kun rautoja on tulessa useampia samanaikaisesti. Kykenet luovaan ongelmanratkaisuun ja omaksut nopeasti uutta. Olet energinen, tarmoa täynnä ja tsemppaat myös muita ympärilläsi.

Tuotanto-AD

Haemme tarkkaa ja osaavaa Tuotanto-AD:ta toteuttamaan monipuolisia materiaaleja eri kanaviin osana suurempia kampanjoita ja kokonaisuuksia yhdessä muiden suunnittelijoidemme kanssa, sekä vastaamaan pienemmistä itsenäisistä suunnittelutoimeksiannoista.

Omaat riittävästi työkokemusta tehtävästä kyetäksesi itsenäiseen työskentelyyn. Olet visuaalisesti lahjakas ja osaat tuottaa laadukasta materiaalia niin printin kuin sähköistenkin kanavien puolella. Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisia ohjelmistoja, olet tuottanut materiaalia Facebookiin ja Instagramiin, ja bannerimainonnan eri muodot ovat sinulle tuttuja. Hallitset myös Word- ja Powerpoint-pohjien teon. Uteliaisuutesi auttaa sinua omaksumaan nopeasti uusia medioita ja tekniikoita. Nautit monipuolisista haasteista, ja jaksat hymyillä pitkänkin päivän jälkeen.

Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjaavaa kättä. Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta.

Löysitkö itsesi ylläolevista kuvauksista? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työnäytteineen, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi viimeistään 15.11. otsikolla ”Graafinen suunnittelija” tai ”Tuotanto-AD” riippuen kumpaa tehtävää haet, niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus.

Runsaasta kyselyjen määrästä johtuen tehtävää koskevat tiedustelut ainoastaan sähköpostitse Jukka Karille, jukka@kmg.fi.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit