KMG Turku saapui Helsinkiin

Täältä vanhasta pääkaupungista on tunnetusti hankala ponnistaa isolle kirkolle, mutta kun osaamista on tarpeeksi niin sekin onnistuu. KMG Turku vahvistaa asemaansa kaupunki- ja kuntamarkkinoinnin asiantuntijana solmimalla mainostoimistosopimuksen Helsingin kaupungin kanssa. Useamman toimiston puitesopimus kattaa mm. vaativaa graafista suunnittelua, julkaisujen konseptointia ja taittoa.

Toimivaa yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan

Uuden sopimuksen taustalla on hyvin sujunut yhteistyö Helsingin sosiaali- ja terveystoimen kanssa, joka nyt laajenee koko kaupunkikonsernin kattavaksi.

Yhteistyö on kestänyt jo kolmen vuoden ajan, ja tulokset ovat olleet hyviä. Entistä suurempi vastuu pääkaupungin markkinoinnista ja viestinnästä onkin luonnollinen jatkumo hyvin alkaneelle kumppanuudelle.

Ensimmäiset projektit Helsingin kanssa ovat jo työn alla ja tuloksia päästään näkemään lähiaikoina.

Kuntamarkkinoinnin ammattilainen

Olemme viime vuosina onnistuneet vakiinnuttamaan paikkamme kuntamarkkinoinnin alalla. Helsingin lisäksi olemme Turun kaupungin bränditoimisto ja teemme yhteistyötä muun muassa Vantaan, Jyväskylän, Kaarinan ja Keravan kaupunkien kanssa. Myös Raision ja Hollolan uudet kuntabrändit on suunniteltu meillä.

Jos kaupunkinne tai kuntanne kaipaa uutta ilmettä, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen.

Hyvää työtä ketterällä asenteella

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että KMG on pystynyt vastaamaan nopeallakin aikataululla tarpeisiimme.”

Jaana Juutilainen-Saari, Viestintäpäällikkö, Helsingin sosiaali- ja terveystoimi

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit