Rekry päällä: Sinä kokenut Drupal-developer!

Haemme kasvavaan porukkaamme kokenutta Drupal-kehittäjää web developeriksi työskentelemään mielenkiintoisten ja luonteeltaan monipuolisten ja vaihtelevien asiakasprojektien parissa täyden palvelun mainostoimistossamme. Tehtävät verkkosivustot vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajoihin drupal commerce verkkokauppoihin ja julkisyhteisöjen www-palveluihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

Odotamme sinulta vähintään parin vuoden kokemusta tehtävästä, ulospäinsuuntautumista, kykyä konsultoida teknisissä asioissa tarvittaessa asiakasta ja muita toimistomme työntekijöitä, sekä aitoa kiinnostusta www-sivustojen kehittämisestä. Olet ajan hermolla ja tunnet yleisimmät tekniikat, ja osaat omaksua nopeasti uutta.

Sinulla pitää olla kattavaa kokemusta Drupalista sekä Drupal Commercesta, ja tunnet PHP:n HTML:n, CSS:n, JavaScriptin, SQL-tietokannat kuin omat taskusi. Sinulla voi myös olla vähintäänkin mielipide muista yleisistä CMS-alustoista.

Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman ohjaavaa kättä. Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta.

Koska tehtäviä projekteja on paljon ja määrä kasvaa koko ajan, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta ja kaipaat uutta vaihetta urallesi, älä aikaile turhaan vaan hae heti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi viimeistään 8.4. otsikolla ”Drupal Web Developer” niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Kari sähköpostitse laura@kmg.fi.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit