Rekry: Web Developer (Drupal)

Etsimme osaavaa Drupal-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

Odotamme sinulta riittävää kokemusta tehtävästä, visuaalista silmää, sujuvaa ulosantia niin asiakaspalaverissa kuin sisäisestikin, sekä aitoa kiinnostusta www-sivustojen kehittämistä kohtaan. Olet ajan hermolla ja tunnet yleisimmät tekniikat, ja osaat omaksua nopeasti uutta. Arvostamme myös näkemystä ja kokemusta, ja kehitämmekin työskentelytapojamme hyväksihavaittujen kokemusten kautta.

Sinulla pitää olla kokemusta Drupal-kehittämisestä, ja puhut PHP:tä, HTML:ää sekä Javascriptiä sujuvasti, peilikuvasi on huoliteltu CSS:llä, ja järjestelmällisyytesi on kuin MySQL-tietokanta. Sinulla voi myös olla vähintäänkin mielipide muista yleisistä CMS-alustoista. Isoa plussaa saat, jos sattumalta olet tutustunut myös WordPressiin.

Olemme keskenämme rentoja ja vailla turhaa pokkurointia, ja osaamme tehdä työmme itsenäisesti ilman ohjaavaa kättä. Tällä hetkellä teemme valtaosin etätöitä, eikä se haittaa menoa! Osaamme pitää huolta aikatauluista ja työmme laadusta.

Koska tehtäviä projekteja on paljon ja määrä kasvaa koko ajan, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen rekry@kmg.fi viimeistään 18.11. otsikolla ”Web Developer”, niin katsotaan josko meillä olisi yhteinen tulevaisuus.
Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse katja@kmg.fi.

Piditkö? Kerro myös muille.

Samankaltaiset artikkelit